html pizza

Bij Eetcafé de Plataan in Zwolle heeft u een grote keuze aan pizza’s. Door de grote hoeveelheid verschillende pizza’s zit er voor iedereen wel iets tussen wat hij of zij lekker vind. Ook zijn de pizza’s altijd van top kwaliteit. Dit komt doordat de ingrediënten die wij op onze pizza’s gebruiken altijd van de beste kwaliteit zijn.

Heeft u geen zin om te koken en lekker thuis op de bank te blijven zitten? Dan bent u bij Eetcafé de Plataan in Zwolle aan het juiste adres! Niet alleen kunt u in ons restaurant heerlijke pizza’s eten, maar u kunt er ook voor zorgen dat wij deze pizza’s bij u thuis komen bezorgen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is naar onze website gaan en online een bestelling plaatsen. Als u dit heeft gedaan wordt de pizza voor u gemaakt én thuisbezorgd!

Dus als u zin heeft in een lekkere pizza kunt u natuurlijk altijd langskomen bij Eetcafé de Plataan in Zwolle, maar u kunt ook lekker thuis blijven en online een pizza bij ons bestellen die daarna zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd wordt.

button-klik-hier-voor-bezorgin
Foto’s kunnen afwijken

Als u aan het wachten bent op uw pizza of pasta kunt u bij ons ook een voorgerecht bestellen. Hier heeft u de keuze uit een portie olijven of een stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter. Ook kunt u natuurlijk een salade als voorgerecht nemen, hierbij heeft u de keuze uit verschillende salades.

<a href=”http://eetcafedeplataan.nl/wp-content/uploads/2014/10/button-klik-hier-voor-bezorgin.png”><img class=”aligncenter size-full wp-image-5956″ src=”http://eetcafedeplataan.nl/wp-content/uploads/2014/10/button-klik-hier-voor-bezorgin.png” alt=”button-klik-hier-voor-bezorgin” width=”266″ height=”37″ /></a>