Goedkoop een pizza of pasta eten voor € 6,- of laten bezorgen voor € 8,50 in heel Zwolle

Heeft u zin om lekker en goedkoop een pizza of pasta te eten in Zwolle voor € 6,-? Dan bent u bij Eetcafé de Plataan in Zwolle aan het juiste adres. De pizza’s en pasta’s worden met verse ingrediënten bereidt waardoor de kwaliteit altijd hoog is. Ook hebben we genoeg keuzes uit pizza’s en pasta’s zo zit er voor iedereen wel iets tussen wat hij of zij lekker vindt. In de zomer kunt u lekker op het terras een pizza of pasta bij ons eten, als het wat kouder wordt kan dat natuurlijk ook binnen.

De pizza’s en pasta’s kunt u bij ons eten voor maar € 6,-!

Ook bezorgen wij pizza’s en pasta’s in Zwolle voor € 8,50 Dus heeft u geen zin om te koken en lekker thuis te blijven dan kunt u ook een pizza of pasta online bestellen en bezorgen wij die bij u thuis in Zwolle voor € 8,50. U kunt deze pizza of pasta online bestellen op onze website, u kunt natuurlijk ook altijd even bellen. Zo heeft u een heerlijke maaltijd die voor maar € 8,50 (per pizza of pasta) bij u thuis in Zwolle bezorgd wordt.

De pizza’s en pasta’s kunt u bij ons online bestellen voor maar € 8,50!

Dus als u lekker wilt eten voor een goede prijs kunt u altijd bij Eetcafé de Plataan in Zwolle terecht. Of u nou online/telefonisch bij ons bestelt en wij de pizza of pasta bij u thuis bezorgen of dat u langskomt. U bent altijd gegarandeerd van een goede kwaliteit pizza of pasta en een lage prijs.